Společnost Seznam.cz Vám od listopadu 2018 přináší novinku v podobě video reklamy v prostředí reklamního systému Sklik.

 

Video reklamu Seznam.cz nabízí ve svém reklamním prostoru, jakým jsou oblíbené portály Seznamzprávy.cz, nejčtenější české zpravodajství Novinky.cz nebo na webech Sport.cz, ProŽeny.cz, Stream.cz, Super.cz a Garáž.cz. Výhodou je tedy záruka profesionálního a redakčního obsahu pro Vaši video reklamu.

Video reklama se momentálně zobrazuje výhradně ve video obsahu neboli instream. Může se zobrazit před začátkem (pre-roll), uprostřed (mid-roll) nebo po skončení video obsahu (post-roll). O zařazení do konkrétní části videa rozhoduje systém. K dispozici je Videospot dlouhý 7 až 60 vteřin přičemž po 5 vteřinách má uživatel možnost video přeskočit.

Sklik dále nabízí 6 vteřinovou dynamickou reklamu nazývanou Bumper, kterou nelze přeskočit a proto je vhodná pro krátká a úderná sdělení. Bumper je cenově atraktivnější, snažší na výrobu a má masový zásah. Zájem klientů o Bumper roste a přináší už téměř 10% výnosů z video reklamy.

Nákup formátů bude Sklik realizovat formou CPT, platí se tedy vždy za 1000 zobrazení. Nastavíme vám cílení, která vystihují Vaši cílovou skupinu a upravíme frekvenci zobrazení dle vašich potřeb.

 

My jsme pro vás video reklamu v Skliku již otestovali a můžeme říci, že jde o zajímavý formát do portfolia brandových kampaní. Jak dále za bV24 popisuje Petr Buroň, Co-Founder & CEO: „Pro naši společnost je určitě přínosné oslovit zákazníky na portálu Seznam Zprávy a dalších, v rámci obsahové sítě Sklik. U naší kampaně pro televizního operátora DIGI TV jsme navíc získali o 50 % lepší CTR, než bývá průměr. Prioritou teď pro nás bude sledovat výkony v dalších měsících a uvidíme, jestli tento trend bude stejný. Navíc Seznam plánuje tento formát dále rozvíjet, tak se máme na co těšit.”

 

Seznam.cz plánuje dále video reklamu rozšířit o:

  • Reporty zhlédnutí
  • Možnost doplnění loga, call-to-action tlačítka, doprovodné reklamy
  • Možnost nastavit si frekvenci zobrazení na týden nebo na měsíc
  • Nové metriky zásah, frekvence, win rate
  • Outstream pro výrazné rozšíření zásahu
  • Přepočet na CPV (cost per view)

 

Pokud byste uvítali video reklamu v reklamním prostoru české internetové jedničky, společnosti Seznam.cz nebo se jen rádi dozvěděli více informací neváhejte nás kontaktovat.